Hur lång är leveranstiden?

Vi strävar efter att alltid skicka din beställnings så snabbt som möjligt. Vi packar beställningar vardagar mellan kl 07-16. Vilket betyder att om din order läggs fredag kväll så skickas den med största sannolikhet på måndag morgon.

 

Leveranstid lagervaror:

Alla produkter som finns i lager skickas inom 1-2 arbetsdagar. Leveranstiden är normalt sett 1-2 arbetsdagar för DHL/Bring samt Postnord försändelser och 0-3 arbetsdagar med Best Transport hemleverans.

 

Leveranstid beställningsvaror:

Produkter som har lagerstatus som med en gul symbol har inte en exakt leveranstid då vi inväntar produkten från vår leverantör innan vi kan skicka dig produkten. I de flesta fall så är produkten inkommande till oss och kan levereras inom 5 arbetsdagar. Notera dock att reservdelar oftast har något längre leveranstid då de oftast beställs på efterfrågan av din order. Har du fått ett mejl om att din order är en beställningsvara och kommer att skickas så snart den inkommer och vill du veta preliminär leveranstid för din order, så besvara gärna din orderbekräftelse och efterfråga leveranstid så återkopplar vi inom kort.

 

Leverans med Best Transport:

Hemleverans är ett snabbt och bekvämt leveransalternativ. Best Transport levererar hem till din dörr i de flesta större städer i Sverige. Leveransen från BabyWorld sker kvällstid mellan kl 18.00 - 22.00 på i första hand vardagar inom 0-3 arbetsdagar från beställningstillfället.

 

Försening i leverans:

BabyWorld betalar inte ut några skadestånd eller ersättning p.g.a leveransförseningar. Oftast beror en leveransförsening på händelser utöver vår kontroll, exempelvis borttappat gods hos någon av våra transportörer. Skulle det ske en försening i er leverans ber vi er att kontakta oss alternativt transportören som godset är skickat med och eftersöka er sändning.