Min liggdel på barnvagnen sitter löst?

Den vanligaste orsaken till att en liggdel sitter löst är att den är felmonterad. Därför är det viktigt att man alltid läser manualen som medföljer och kontrollerar så att liggdelen är rätt och ordentligt "i klickad" i sina fästen.

I stort sett alla barnvagnar som finns på marknaden idag är tillverkade så att det ska vara så enkelt som möjligt för dig som konsument att använda och är därför ofta relativt enkla och logiska att förstå sig på, men är man osäker får man väldigt gärna vända sig till oss så ska vi ge er vår bästa hjälp. Det är inte troligt, men skulle en liggdel trots att man läst och följt manualen ändå sitta löst så bör man vända sig till vår reklamationsavdelning.
För att komma dit klickar du på följande länk där du får fylla i ett formulär och skicka till oss: Jag vill reklamera en vara 

Allt fler liggdels-modeller som tillverkas idag är konstruerade på så vis att de ska gå att "gunga" lite fram och tillbaka. Anledningen till att det blir mer vanligt är för att man strävar efter att få så bra komfort som möjligt för ditt barn.